Kärlek

Hade en jättehärlig helg på Åland med bröllop och födelsedagsfirande. När jag kom till Arlanda fick jag sitta och vänta en stund på att mina föräldrar skulle komma. Under tiden såg jag en familj som återförenades med sin dotter som troligen hade gjort ungeför samma sak som jag under ett år. Alla i familjen fick tårar i ögonen och alla såg så lyckliga ut. Helt plötsligt insåg jag att jag satt och stirrade på dem och att även mina ögon var fuktiga.
När jag senare själv fick träffa mina föräldrar blev jag också mer rörd än jag hade förväntat mig, det var riktigt kul att se dem! 

På lördagen var det bröllop och cermoin började kl:16 i samma kyrka där mamma och pappa gifte sig för snart 20 år sedan. Det är en vacker stenkyrka från 1100-talet. Allt var jättevackert och så fort jag såg bruden blev mina ögon åter igen fuktiga. Festen hölls ute vid ett hotel som ligger precis vid havet uppe på klipporna så under middagen hade man havet som utsikt. Vi bjöds på otroligt god mat och jag hade det jättetrevligt vid mitt bord. Jag träffade flera släktingar som jag alltid förut har varit för liten för att ha en ordentlig konversation med men nu fick jag chans att prata mer med dem. Jag dansade också senare med min mamma och min morbror, något som jag heller aldrig gjort förut. Och visst kände de musiken i kroppen och de dansade riktigt bra!

På söndagen spöregnade det och dagen spenderades inne i stugan där vi åt färskpotatis, matjessill och jordgubbstårta! Ibland finns det inget bätte än svensk sommarmat!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0